Remélem vagytok, ezért is indítottam ezt a fórumot. Hammy ötletét felhasználva, mi is megbeszélhetnénk itt ki, mit, hol vásárol,mit csinál éppen, hasznos ötleteket adhatnánk egymásnak, egy kicsit megismerhetnénk egymást (esetleg talán mini talit is szervezhetnénk). Én gyulai vagyok, az NLC-ről ismerek pár csabai lányt és egy szarvasit is. Ha van kedvetek, vágjunk bele .
Sziasztok! Ebben a késői órában üdvözlök mindenkit. A magazin megszűnése nagyon elkeserít engem is.Egyáltalán ezen a magazinon kívül van még más magazin is?(Ami legalább ilyen színvonalú?) Kriszti az én véleményem sem egyezik meg a kritikus csajéval. Szerintem valamit nagyon csúnyán félrenézett.Amit ő első helyre tett nagyon nem követi a könyvet és hipp-hopp egy szer csakvége van a történetnek.Bennem ezzel a filmmel csak a kérdőjelek maradtak. Nem úgy a Colin-os Mr. Durci Darcy-s változatban .Az követi a könyvet(kb 2. oldalnyi maradt ki a könyvből) és nagyon szórakoztató. Az,hogy Lizzy töltött galamb nagyon helyes, mert az írónő korában a tüdőbaj elvitte a gebéket és zömmel töltött galambok szaladgáltak az utcákon.(Elnézést kérek a soványaktól)Egynémelyikük azért volt töltött, mert fűzőt hordtak és jól belepréselték őket a ruhájukba. (a fűző előnye a helyes testtartás, nem nagyon volt görbe hát). Ez az én véleményem. Mindenkinek szép álmokat ! PS: majd nézegetjük a régi magazinokat és a készleteket, és mindig elemlegetjük, hogy volt egy jó kis újság, ami rólunk, és nekük szólt.
Zita, neked is köszönöm szépen a köszöntést . Örülök, hogy tetszik a kiállítás .
Évike, köszönöm a sok jókívánságot . Úgy legyen .
Egy kiírással adós vagyok: a következő tali 25-én lesz Borókáéknál, kezdés a szokásos 14 óra. Aki nem tudja, hogy hova kell menni, annak a házigazda biztos ad útbaigazítást . Gondolom olvastátok, hogy megszűnik a magazin . Nem lesz mit nézegetni a talikon .
Sziasztok! Isten éltessen Kriszti és Isten éltessen Rózsa! Úristen, gyönyörű a kiállítás! És egy csomó új kép! Nagyon-nagyon ügyesek vagytok!!!!! Varrni kéne...valahogy....valamikor.... Szép napot Lánykák!
Melcsike, én az ágyikómat "téliesítettem" ebben a "jó" időben . Vastag paplan, birkautánzat a lepedő alá. Ezeket késő ősszel szoktam elővenni, nem szeptember elején. Kiraktuk az összes képet, amit hoztatok . Köszönet a segítségért Borókának, Irmának, Juditnak és Rózsának . És természetesen Editkének, aki elintézte a helyet .
Nagyon sok boldog névnapot Rózsa így utólag is!!:) Kriszti, és mindenki, aki segített benne szuper lett a minikiállítás, nagyon ügyesek vagytok!:))) Mit szóltok ehhez a zimankós időhöz? Én már kandalló előtt is ültem tegnap este... tiszta téli feeling...:)))
Boróka, nekem is csak 16-os aidám van, meg a készletekben 18-as, de a gésából és a parisból inkább nem vágok ki egy ekkora darabot . Rózsa, én is nagyon sok boldog névnapot kívánok neked .
Kriszti, színben jó lenne, de 16-os, sajnos. Évike, köszi a felajánlott segítséget, talán elég lesz, nagyon takarékosan dolgozom. Zsóka, Edit, köszi a küldeményeket. Szépek, hasznosak, hangulatosak, vidámak.(a jelzőket a megfelelőhöz!!!) Irma, nagyon kedves vagy, hogy így bízol bennem. Még nem érdemeltem ki. Egyébként nagyon jó utat!!! Rózsa, nagyon boldog névnapot!
Kicsit húzós volt a múlt hetem, alig nyitottam ki a gépet. Lassan visszatérek a régi kerékvágásba. Ma megnéztem a helyszínt Editkével a Kórházban, majd megy köremilke. A tali képeivel is adós vagyok még, megkaptam őket Évikétől, ha lesz időm, felpakolom őket.
Nagyon jó volt a szombat délután, ( a meleg ellenére is!!). Köszi mindent: Évike, a szíves, kedves vendéglátást,a hűtött innivalókat, finomságokat, Irma, a biztonságos, kényelmes szállítást és mindenkinek a nagyszerű társaságot, jó kis dumcsizást. Már nagyon hiányzott. Most megint úgy vagyok, hogy ezt is meg kellene varrni, azt is, meg még azt, meg azt, ... Már be kellene fejeznem ezt a kislányt, de még nagyon sok munka lesz rajta. A talikon csak ámulok, hogy még most a nyáron is milyen sokat és szépet alkottatok. Sziasztok, mindenkinek jó munkát, jó pihenést, szép, kellemes hetet!
Sziasztok! Csatlakozom az elöttem írókhoz, és én is köszönöm a vendéglátást!Nagyon jól éreztem magam és én még hímeztem egy kicsikét aznap este. Melcsike nálatok 100 fok van?Nálunk légkondi alatt 25 és még ólomkabát is, és azon van rajta a steril kabát. Pont olyan érzésem van, mint a beföttnek a dunsztban.
Én is nagyon jól éreztem magam veletek, és köszönöm szépen a vendéglátást, nagyon profi volt!!! Hát a kolbászról már nem is beszélve....:))) Sajna hímezni már nem volt aznap idő, pedig mint mindig, most is kedvet kaptam rá, ahogy látom a sok szép alkotást, mindig hajtja valami előre az embert!!!:)))
Még mindig nagyon meleg van, nálunk beájult a klíma, a galérián 100 fok van, és soha nem lesz vége a mai napnak...!!!!